Prata med oss

Vill du komma i kontakt med oss så vill vi komma i kontakt med dig! Det snabbaste sättet att nå oss är via HP-appens Discord- kanal.

Discord

Få support, ge feedback eller fråga oss något.

Meddelandeikon

I appen

Betygsätt HP-appen eller kom med synpunker.

E-post-ikon

Email

För dig som bara vill skicka ett mail till oss.

Vanliga Frågor

Här har vi samlat de vanligaste frågorna om HP-appen.

Finns det någon mobilapp?

Nej, i dagsläget har vi bara utvecklat en app för webben. Vi har sett att många som studerar till provet gärna vill ha en större skärm, samt inte bli störda av notiser. Vi har därför valt att fokusera på en webbapp först, för att därefter senare göra en mobilapp till iOS och Android.

Går det att avbryta prenumerationen?

HP-appen Premium kan köpas i 3, 6 eller 9 månader och hela perioden betalas för vid köptillfället. Det är alltså inget abbonemang, och inga återkommande betalningar sker efter köptillfället.

Vad gör jag om jag inte är nöjd?

Om du inte är nöjd så kan du höra av dig till oss. Skicka ett email från länken i början av sidan.

Vad är fördelen gentemot HP-guiden?

En av många fördelar är enligt oss att HP-appen är mycket roligare och enklare att använda. Bland många unika funktioner finns till exempel en poängprognos, som ger en full koll på vilken normerad poäng man har på varje del.

En annan unik funktion att vi både har rättning och lösningsförslag direkt efter varje fråga (övningsdelen) men också rättning och lösningsförslag i slutet (provdelen).

När lanserades HP-appen?

HP-appen lanserades februari 2023. Vi förbättrar appen och lägger in nya funktioner varje månad!

Kommer ni lansera fler nya funktioner?

Absolut, vi jobbar hela tiden på att förbättra appen. Flera nya funktioner kommer hela tiden. Du kommer märka att tjänsten blir bättre och bättre för varje månad som går!