HP-appen är gratis att prova

HP-appen Premium ger dig allt du behöver för effektiv förberedelse inför Högskoleprovet. Allt förpackat i ett användargränssnitt som är enkelt att använda.

11000+ uppgifter, med smarta lösningar
Simulera prov från 2011-2024 med automatisk rättning och poäng
Normerad poäng på alla delar
Få hjälp 24/7 med livechatt för XYZ, NOG, KVA, MEK & ORD
.
179 SEK
/månad

3 månader prenumeration

Skapa gratiskonto
Spara 50%
89 SEK
/månad

12 månader prenumeration

+ Förbättringsgaranti
Läs merSkapa gratiskonto

Se hur HP-appen har hjälpt andra

Har du höga mål men tror att det är svårt att nå dem? Det finns andra som gjort den resa du vill göra. Hämta inspiration!

ung kvinna
“Har tipsat er till många bekanta”

Med HP-appen har jag fått mycket bra pedagogisk hjälp och tips under min HP-resa. Det har såklart inte alltid varit lätt, men er hemsida och material har jag mycket att tacka för, så att slitet var värt det i slutändan! Jag är så glad över att det finns en hemsida som eran! Har tipsat er till många bekanta!

Jasmine
1.55
Uppnådd poäng
“Jag tycker hp appen är superbra”

Jag tycker att hp appen är superbra och jag rekommenderar definitivt. Den tydliga kategoriseringen av uppgifterna gjorde det väldigt enkelt att plugga på de delar som kändes svårast, samt de tydliga introduktionerna inför varje del som gjorde det mycket enklare att förstå uppgifterna.

Eva
0.75
Uppnådd poäng
“HP-appen har hjälpt mig”

Jag har länge letat efter en hemsida där jag kan plugga inför högskoleprovet och har varit väldigt glad över hur mycket hjälp HP-appen har gett mig.

Rickard
1.55
Uppnådd poäng
“Skulle verkligen rekommendera den här hemsidan starkt”

Med allting samlat på en och samma hemsida kunde jag enkelt få till ett organiserat och effektivt plugg. Under tiden man studerade fick man en prognos som visade hur man låg till på de olika delarna vilket gjorde att det var ännu lättare att veta vad man skulle lägga fokus på. Skulle verkligen rekommendera den här hemsidan starkt till alla som ska skriva högskoleprovet!

Helin
“Prognoserna visade tydligt mina styrkor och svagheter”

Tidigare var jag väldigt osäker på hur jag skulle plugga till högskoleprovet, men med HP-appen har det känts så lätt! Prognoserna visade tydligt mina styrkor och svagheter, så jag snabbt kunde se vad jag behövde träna på. Appens mobilvänlighet gjorde det dessutom lätt att repetera var som helst och mycket. Rekommenderas starkt!

Tova
“Många användbara funktioner som gjorde min resa smidigare”

Appen är användarvänlig och erbjuder många användbara funktioner som gjorde min resa smidigare och mer organiserad. En av de bästa aspekterna var att jag enkelt kunde jobba på de delarna jag hade svårt för. På så sätt slapp jag stressa över att hitta rätt information i sista minuten. Dessutom fick jag en introduktion på varje del vilket va lätt att komma igång.

Anujin
0.7
Uppnådd poäng